maanantai 13. tammikuuta 2025

Laskiaispulla valmispullista, 25 hlö

25 kpl vehnäpulla, esim. Pirkka esipaistettu vehnäpulla pakaste
(2 kpl kananmuna)
8 dl kuohukerma
3 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria
600 g mansikkahillo

1. Paista pakastepullat ohjeen mukaan hyvissä ajoin ennen tarjoilua, jotta ne ehtivät jäähtymään huoneenlämpöisiksi ennen täyttämistä. Jos haluat pulliin kauniin kiiltävän pinnan, voitele pullien pinta kananmunalla ennen paistamista.
2. Vatkaa kuohukerma aika paksuksi ja kovaksi vaahdoksi. Sekoita kermavaahdon joukkoon sokeri ja vaniljasokeri.
3. Halkaise jäähtyneet pullat sahalaitaisella veitsellä.
4. Lusikoi pullan alapuoliskolle kermavaahtoa ja tee pikkulusikalla kermavaahdon keskelle kolo. Laita toisella pikkulusikalla kunnon nokare hilloa kermavaahdon keskelle. Asettele pullan kansi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti