maanantai 3. heinäkuuta 2023

Hedelmäsalaatti, 45 hlö

 n. 5 kg säilykehedelmäsalaatticocktail (liemi mukana painossa)
n. 750 g säilykeananaspalat (liemi mukana painossa, esim. Pirkka pienet ananaspalat mehussa)
n. 1 kg eli 5 kpl omenoita
n. 1 kg eli 7 kpl banaaneja
n. 1 kg eli 4 kpl appelsiineja

1. Kumoa säilykehedelmäsalaatti ja säilykeananakset liemineen 10 l puhtaaseen ruokaämpäriin tai suureen kattilaan.
2. Pese omenat. Omenoita ei tarvitse kuoria. Kuutioit omenat pieniksi paloiksi (poista siemenkota). Lisää hedelmäsalaattiin.
3. Kuori banaanit. Halkaiset banaanit pitkittäin puoliksi ja leikkaa puolikuun muotoisia ja vajaan 1 cm paksuisia paloja. Lisää banaanipalat hedelmäsalaattiin.
4. Kuori appelsiinit ja erottele lohkot toisistaan. Leikkaa appelsiinit paloiksi ja lisää hedelmäsalaattiin.
5. Sekoita hedelmäsalaatti ja säilytä viileässä tarjoiluun asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti