lauantai 6. elokuuta 2022

Tomaatti-sipuli-mozzarella-salaatti, lisukkeena 20 hlö

600 g jäävuorisalaatti
600 g kirsikkatomaatti
1 nippu kesäsipulia varsineen (kelta- tai punasipulia)
400 g mozzarellahelmet (esim. Bayreauth)
1 dl oliiviöljy

Tarvikkeet: Leikkuulauta, iso kokkiveitsi, pieni sahalaitainen tomaattiveitsi, salaattikulho, ottimet/kauha

1. Pese ja pilko jäävuorisalaatti.

2. Pese kirsikkatomaatit ja halkaise ne puolikkaiksi.

3. Pese kesäsipulit. Leikkaa varret irti sipuliosasta. Halkaise sipuliosat ja leikkaa ne ohuiksi puolirenkaiksi. Leikkaa varret pieneksi.

4. Valuta mozzarellahelmistä pakkausneste.

5. Sekoita kaikki salaattiainekset sekaisin, sekoita lopuksi joukkoon oliiviöljyä kastikkeeksi.

Tarjoa salaatti lämpimän ruuan (esim. pesto-papupasta) lisukkeena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti