2 kpl briossisämpylä (esim. Vaasan tai Fazerin street food tuotteita)
2 kpl Beyond
meat -burgerpihviä (tai muita kasvispihvejä tai jauhelihapihvejä)
2 rkl
ketsuppia
2 rkl
majoneesia
0,5 kpl tuoretta kurkkua
1 tomaatti
2 siivua
cheddarjuustoa
öljyä
paistamiseen
1.
Kuumenna tilkka öljyä trangian paistinpannulla.
Paista burgrpihvejä pannulla noin 4 min/puoli, kunnes ne ovat kypsiä.
Paistamisen loppupuolella lisää cheddarjuustosiivut pihvien päälle niin, että
juusto sulaa.
2.
Leikkaa tomaatit ja kurkut siivuiksi.
3.
Kun pihvit ovat kypsät, siirrä ne lautaselle ja
paista pihvien rasvassa pannulla briossisämpylöiden leikkauspinta rapeaksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti