torstai 16. toukokuuta 2019

Chili sin carne ja riisi, 40 hlö

1 kokonainen valkosipuli
1 kg sipuli
1 kg mustapapu (ilman säilykelientä)
1 kg kidneypapu (ilman säilykelientä)
3 kg valkoinen papu tomaattikastikkeessa (kokonaispaino)
1 kg tomaattimurska
1 kg säilykemaissi (ilman säilykelientä)
300 g ketsuppi
öljy
2 rkl juustokumina
2 rkl paprikajauhe
1 rkl chilijauhe
1 rkl mustapippurijauhe
1 rkl suola

1. Hienonna sipulit ja valkosipulit. Kuullota niitä kattilassa öljyssä, kunnes pehmenevät.
2. Lisää kattilaan liemestään valutetut mustapavut, kidneypavut ja maissit (ei lientä). Lisää valkoiset pavut kastikkeineen, tomaattimurska, ketsuppi ja mausteet. Keitä miedolla lämmöllä noin 1 h välillä sekoittaen.
3.Chilimuhennos vain paranee hautuessaan, joten muhennoksen voi tehdä reilusti ennen syömistä valmiiksi ja pitää kannen alla lämpimänä.

Riisi 40 hlö: 2,8 kg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti