12 x 210 g MUU pyörykkä (lihapullan
tapainen hernepohjainen pyörykkä, joka on vegaaninen ja gluteeniton, määrässä varattu
5kpl/hlö)
10 x 20 g Pirkka ruskeakastikeaines
(vegaaninen ja gluteeniton ruskeakastikejauhe, johon lisätään vain vesi)
2,5 l vettä (2,5 dl vettä/1 kastikejauhepussi)
2,5 kg pasta, esim. farfalle
suolaa
rypsiöljyä
700 g puolukkahillo
1. 1. Keitä pasta ohjeen mukaan suolalla maustetussa
vedessä. Kun pasta on kypsää, valuta se lävikön avulla keitinvedestä ja
huuhtele lämpimällä juoksevalla vedellä. Laita pastat takaisin kattilaan ja
lisää joukkoon loraus rypsiöljyä, jotta pastat pysyvät irtonaisina.
2. Mittaa kattilaan 2,5 litraa kylmää vettä. Vispaa
ruskeakastikeaines vispilällä kylmään veteen niin, ettei kastikkeeseen jää
klimppejä. Kiehauta kastike.
3. Helpointa on kuumentaa pyörykät uunissa ja
lisätä ne kuumaan kastikkeeseen. Jos käytössä ei ole uunia, voit lisätä
pyörykät kuumaan kastikkeeseen ja kuumentaa pyörykät kastikkeen joukossa.
Muista sekoittaa kastiketta riittävän usein pohjaa myöten, jotta se ei pala
pohjaan.
4. Tarjoa pyörykkäkastike pastan ja puolukkahillon
kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti