Kuin kookos-kanakastike, mutta vegaaninen versio!
3,5 kg Gold & Green murea suikale Original (vegaaninen ja gluteeniton herneproteiinipohjainen vegesuikale, jota voi käyttää broilersuikaleiden tapaan)
3x 400 ml kookosmaitoa
1,5 l kookoskermaa
1,5 l vettä
0,5 l rypsiöljyä
7 x 200 g pakastemaissia
curryjauhetta
paprikajauhetta
juustokuminaa
garam masalaa
suolaa
Lisäksi: 2,5 kg pitkäjyväistä riisiä
1. Paista suikaleet muutamassa erässä paistinpannulla reilussa öljyssä. Mausta suikaleet jo paistamisvaiheessa niin mausteet kuullottuvat ja niiden maku aukeaa. Laita paistuneet suikaleet kattilaan.
2. Kaada kattilaan kookosmaito, kookoskerma ja vesi. Kiehauta kastike. Maista kastiketta ja mausta tarvittaessa lisää.
3. Lisää kiehuvan kastikkeen joukkoon maissit. Kiehauta kastike vielä kertaalleen ennen tarjoilua.
4. Keitä riisi ohjeen mukaan.
VINKKI: Pakastemaissit kannattaa ottaa hyvissä ajoin sulamaan, koska jäisten maissien lisääminen kastikkeeseen hidastaa kastikkeen kiehumista huomattavasti. Jos maissit unohtaa ottaa sulamaan ajoissa, ne voi sulattaa kaatamalla maissit siivilään ja huuhtelemalla niitä kylmällä vedellä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti