torstai 21. toukokuuta 2015

Coleslaw-salaatti, 4 hlö

150 g porkkana
150 g varhaiskaali
1 dl majoneesi
0,5 dl kermaviili
1 tl viinietikka
2 tl sinappi
1 tl sokeri
¼ tl suola

1. Kuori kaalista pari ulointa kerrosta, jos ne ovat nahistuneita. Halkaise kaali, leikkaa kanta pois ja suikaloi se mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Kuori porkkanat ja raasta karkeaksi raasteeksi.
2. Sekoita majoneesi, kermaliivi, viinietikka, sinappi, sokeri ja suola keskenään kulhossa. Kastikkeen kuuluu olla voimakkaan makuinen, makea ja hapokas, sillä kaali ja porkkana imevät itseensä paljon makua!
3. Nosta kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon, kaada päälle kastike ja sekoita hyvin. Anna maustua 30 minuutista jopa seuraavaan päivään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti