150 g porkkana
150 g varhaiskaali
1 dl majoneesi
0,5 dl kermaviili
1 tl viinietikka
2 tl sinappi
1 tl sokeri
¼ tl suola
1. Kuori kaalista pari ulointa
kerrosta, jos ne ovat nahistuneita. Halkaise kaali, leikkaa kanta pois ja suikaloi se mahdollisimman
ohuiksi viipaleiksi. Kuori porkkanat ja raasta karkeaksi raasteeksi.
2. Sekoita majoneesi, kermaliivi,
viinietikka, sinappi, sokeri ja suola keskenään kulhossa. Kastikkeen kuuluu olla voimakkaan
makuinen, makea ja hapokas, sillä kaali ja porkkana imevät itseensä paljon
makua!
3. Nosta kaalisuikaleet ja
porkkanaraaste kulhoon, kaada päälle kastike ja sekoita hyvin. Anna maustua 30 minuutista jopa seuraavaan päivään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti