sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Herkut, 40 hlö

Sipsit:

6 x 350 g sipsit
4 kpl dippijauhe
4 kpl kermaviili

Sipsejä kannattaa ottaa kolmea eri makua ja kutakin kaksi pussia. Dippejäkin voi olla järkevää ostaa vain kahta eri lajia. Näin jokaista makua riittää kaikille.


 Karkit:

 8 x 400 g karkkipussi

Karkkeja kannattaa ottaa kolmea tai neljää eri makua ja kutakin kaksi pussia. Näin jokaista makua riittää kaikille.


Pullapitko tai täytepitko:

2 kg pullapitkoa tai täytepitkoa (esim. omena- tai marjahillopitko)

Pitkoja voi olla yhtä tai kahta eri lajia.


Keksit:

800 g - 1200 g keksejä (4 kpl / hlö)

Keksejä voi olla yhtä tai kahta eri lajia.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti