perjantai 17. tammikuuta 2014

Tsatsiki, 4 annosta

200 g turkkilaista jugurttia
½ kurkku
1-2 valkosipulin kynttä
suolaa
mustapippuria

Raasta kurkku pieneksi raasteeksi. Laita kurkkuraaste siivilään ja painele ylimääräinen neste kevyesti pois. Anna kurkkuraasten vielä valua vähintään 30 minuuttia. Jos haluat tsatsikista hikan paksumpaa, valuta myös jugurtti: Laita siivilään kahvin suodatinpussi ja kaada jugurtti suodatin pussiin. Anna jugurtin valua vähintään 30 minuuttia. Sekoita valuettu jugurtti ja kurkkuraaste. Lisää joukkoon murskattu valkosipuli ja mausta maun mukaan.

Tarjoa esim. kasvispihvien tai -pyöryköiden, lihapullien, kanafileiden tai pita-leivän kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti