600-800 g jauhoisia perunoita (esim. Rosamunda)
kuivattua rosmariinia
kuivattua timjamia
oliiviöljyä
merisuolaa
Pese perunat ja esikeitä niitä vedessä 15 minuuttia. Tyhjennä vesi kattilasta ja höyrytä perunat kuiviksi. Anna perunoiden jäähtyä hetki (ei haittaa vaikka olisivat jääkaappikylmiä, eli tämän esivalmistelun voi tehdä jo edellisenä päivänä tai käyttää edellisen päivän ylijääneitä keitinperunoita). Leikkaa perunoista puukolla veneen mallisia lohkoja ja asettele lohkot leivinpaperin päälle uunipellille (jätä kuoret perunoihin). Valuta perunoiden päälle oliiviöljyä ja ripottele pinnalle mausteet. Paista perunoita uunissa 225 asteessa n. 30 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä ja niissä on kullanruskea pinta.
kuivattua rosmariinia
kuivattua timjamia
oliiviöljyä
merisuolaa
Pese perunat ja esikeitä niitä vedessä 15 minuuttia. Tyhjennä vesi kattilasta ja höyrytä perunat kuiviksi. Anna perunoiden jäähtyä hetki (ei haittaa vaikka olisivat jääkaappikylmiä, eli tämän esivalmistelun voi tehdä jo edellisenä päivänä tai käyttää edellisen päivän ylijääneitä keitinperunoita). Leikkaa perunoista puukolla veneen mallisia lohkoja ja asettele lohkot leivinpaperin päälle uunipellille (jätä kuoret perunoihin). Valuta perunoiden päälle oliiviöljyä ja ripottele pinnalle mausteet. Paista perunoita uunissa 225 asteessa n. 30 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä ja niissä on kullanruskea pinta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti