4 hengen annos:
600 g hunajamarinoituja broilersuikaleita
400 g kookosmaitoa
2 dl vettä / ruokakermaa
oliivi- / rypsiöljyä
( 1 sipuli)
(1-2 valkosipulin kynttä)
200 g pakastemaissia / 200 g säilykeananasta
currya
paprikajauhetta
suolaa
basmatiriisiä / pitkäjyväistä riisiä pakkauksen ohjeen mukaan
Tätä kastiketta voi muokata oman maun mukaan. Paista broilersuikaleet (ja sipulit ja valkosipulit) paistinpannulla tilkassa öljyä. Laita paistuneet kanat (ja sipulit) kattilaan. Kaada kattilaan kookosmaito ja vesi / ruokakerma. Lisää joukkoon maissit / ananaspalat. Mausta maun mukaan. Keitä riisi ohjeen mukaan.
VINKKI: Pakastemaissit kannattaa ottaa hyvissä ajoin sulamaan, koska jäisten maissien lisääminen kastikkeeseen hidastaa kastikkeen kiehumista huomattavasti. Jos maissit unohtaa ottaa sulamaan ajoissa, ne voi sulattaa kaatamalla maisiit siivilään ja huuhtelemalla niitä kylmällä vedellä.
20 hengen annos:
2,5 kg hunajamarinoituja broilersuikaleita
2 l kookosmaitoa (kookoskerma on kalliimpaa, mutta siitä saa maukkaamman ja hiukan paksumman kastikkeen)
1 l vettä tai 1 l ruokakermaa
oliivi- / rypsiöljyä
( 4 sipuli)
(5-7 valkosipulin kynttä)
1 kg pakastemaissia / 1 kg säilykeananasta (1 kg pelkkää ananasta ilman mehua)
currya
paprikajauhetta
suolaa
n. 1,7 kg basmatiriisiä / pitkäjyväistä riisiä (pakkauksen ohjeen mukaan)
600 g hunajamarinoituja broilersuikaleita
400 g kookosmaitoa
2 dl vettä / ruokakermaa
oliivi- / rypsiöljyä
( 1 sipuli)
(1-2 valkosipulin kynttä)
200 g pakastemaissia / 200 g säilykeananasta
currya
paprikajauhetta
suolaa
basmatiriisiä / pitkäjyväistä riisiä pakkauksen ohjeen mukaan
Tätä kastiketta voi muokata oman maun mukaan. Paista broilersuikaleet (ja sipulit ja valkosipulit) paistinpannulla tilkassa öljyä. Laita paistuneet kanat (ja sipulit) kattilaan. Kaada kattilaan kookosmaito ja vesi / ruokakerma. Lisää joukkoon maissit / ananaspalat. Mausta maun mukaan. Keitä riisi ohjeen mukaan.
VINKKI: Pakastemaissit kannattaa ottaa hyvissä ajoin sulamaan, koska jäisten maissien lisääminen kastikkeeseen hidastaa kastikkeen kiehumista huomattavasti. Jos maissit unohtaa ottaa sulamaan ajoissa, ne voi sulattaa kaatamalla maisiit siivilään ja huuhtelemalla niitä kylmällä vedellä.
20 hengen annos:
2,5 kg hunajamarinoituja broilersuikaleita
2 l kookosmaitoa (kookoskerma on kalliimpaa, mutta siitä saa maukkaamman ja hiukan paksumman kastikkeen)
1 l vettä tai 1 l ruokakermaa
oliivi- / rypsiöljyä
( 4 sipuli)
(5-7 valkosipulin kynttä)
1 kg pakastemaissia / 1 kg säilykeananasta (1 kg pelkkää ananasta ilman mehua)
currya
paprikajauhetta
suolaa
n. 1,7 kg basmatiriisiä / pitkäjyväistä riisiä (pakkauksen ohjeen mukaan)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti