4 isoa jauhoista perunaa, esim. Rosamunda
| 2
dl |
turkkilaista jugurttia |
1/2
dl |
hienonnettua persiljaa
|
1
|
Valio Viola® kevyt aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
|
1/2
dl |
persiljaa hienonnettuna
|
n. 3/4 tl |
sitruunapippuria
|
1/2
dl |
hienonnettua ruohosipulia | | |
|
Aloita uuniperunoiden valmistaminen pesemällä perunat huolella ja käärimällä ne yksitellen folioon.
Paista uuniperunoita 225 asteessa ensin 30 min. Vähennä lämpö 200
asteeseen ja paista kunnes perunat ovat kypsiä, perunan koosta riippuen
30 - 60 min. Avaa foliot tai poista kokonaan.
Vedä ristiviilto uuniperunaan ja purista perunan sisusta vähän esiin. Tarjoa uuniperunan kanssa valitsemaasi täytettä.
Kinkkutäyte: Sekoita jogurtti ja valutettu raejuusto keskenään. Lisää hienonnetut kinkku ja maustekurkku. Mausta.
Kasvistäyte: Sekoita tuorejuustoon hyvin pieneksi kuutioiksi leikattu paprika.
Kevyttäyte: Kuutioi tomaatit. Valuta tarvittaessa ylimääräinen neste pois. Sekoita ainekset keskenään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti