keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Tonnikalapastasalaatti, 4 hlö

400 g pastaa
2 prk tonnikalaa
puolikas kurkku
400 g herne-maissi-paprikaa tai maissia
(2 hapanta omenaa, esim. Granny Smith)
(ananasta)

Kastike: 
1 purkki kermaviiliä
1 dl majoneesia
1 tl paprikajauhetta
1 rkl sinappia
1 tl suolaa
1 tl mustapippurirouhetta

Keitä pasta ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta pasta ja jäähdytä se juoksevan kylmän veden alla. Kuutioi kurkku ja omenat. Sulata herne-maissi-paprika kylmän veden alla. Valuta tonnikaltasta öljy/vesi pois. Sekoita kastikeainekset keskenään, tarkasta kastikkeen maku. Sekoita salaatin ainekset keskenään ja lisää kastike.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti