2 kg
soijapapu (pakaste, sulatettuna)
1,5 kg
sipuli (hienonnettuna)
1,5 kg kesäkurpitsa
(pieninä paloina), (aitoon versioon kuuluu käyttää tuoretta okraa)
2 kokonaista
valkosipulia (hienonnettuna)
4 kg
maissinjyviä (pakaste, sulatettuna)
suola
mustapippuri
savupaprika
300 g voi
1,5 kg
kirsikkatomaatti (puolitettuna)
5 ruukkua
hienonnettu tuore basilika
1. Keitä soijapapuja vedessä, kunnes ovat kypsiä.
Valuta ja laita sivuun odottamaan.
2. Paista kattilassa voissa sipuli, kesäkurpitsa
(okra) ja valkosipuli, kunnes ovat pehmenneet.
3. Lisää joukkoon maissinjyvät (ilman lientä),
suola, pippuri, savupaprika ja valutetut soijapavut.
4. Kypsennä noin 10 min,
kunnes kaikki on kuumaa ja kypsää. Lisää voi.
5. Lisää puolitetut kirsikkatomaatit ja hienonnettu
basilika, tarjoa heti pitaleipien kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti