sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Napostelu iltapala, 30 hlö

Karkki 4 x 400 g
Tortillasipsit 3x400g

Dippivihannekset:
10 kpl eli noin 2 kg kurkku
15 kpl eli noin 1,5 kg porkkana
2 kpl eli noin 1,5 kg kukkakaali
1 kpl eli noin 1 kg lanttu

Dipit:
kermaviili 2 kpl + dipit 2 kpl
salsa 2x300g

guacamole (avocado 6-7 kpl, valkosipuli 1 kynsi, sitruunamehua 1 rkl, suola, tuore chili 1 kpl)

Guacamolen ohje:
1. Halkaise avocadot ja poista kivet. Koverra avocadojen liha lusikan avulla kulhoon. Muusaa avocado haarukalla tahnaksi.
2. Kuori valkosipulinkynsi ja hienonna se hienoksi. Lisää avocadoon.
3. Halkaise chili pitkittäin, poista siemenet pikkulusikan avulla. Hienonna chili pieneksi ja lisää avocadoon.
4. Mausta gaucamole sitruunamehulla ja suolalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti