8 kpl vihreitä, kivikovia pieniä päärynöitä, joissa on hyvä
kanta
n. 5 cm pala tuoretta inkivääriä
5 l vettä
500 g sokeria
(kuohukermaa)
1. Mittaa vesi ja sokeri kattilaan ja keitä
liemeksi.
2.
Kuori päärynät, mutta jätä kanta paikoilleen.
3.
Laita päärynät liemeen ja lisää kuorittu ja
paloiksi pilkottu inkivääri.
4.
Keitä hiljalleen matalalla lämmöllä 1,5-2,5 h,
kunnes päärynät ovat pehmeitä.
5.
Anna päärynöiden jäähtyä omassa liemessään ja
säilytä ne liemessä. Päärynät säilyvät omassa liemessään jääkaapissa useamman
päivän.
6.
Nosta päärynät liemestään tarjoilukulhoon ja
tarjoa kermavaahdon kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti