sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Aasialainen kookos-kanakastike ja riisunuudeli 3hlö (trangialla)

250 g  maustamaton kanasuikale
rypsiöljyä paistamiseen
1 tlk  kookosmaito
1 kpl  porkkana
1 kpl sipuli
100 g parsakaali
1 kpl chili (tuore)
1 kpl  lime
soijakastike
chilijauhe
150 g riisinuudeli       

1.      Kuori ja pilko porkkanat, sipulit, parsakaalit ja chili pieniksi paloiksi
2.      Paista broilersuikaleet kypsiksi kattilassa öljyssä
3.      Kaada kypsien broilersuikaleiden joukkoon kookosmaito, lisää kasvikset ja keitä kypsiksi
4.      Mausta kastike limemehulla, soijakastikkeella ja halutessasi chilijauheella

5.      Keitä riisinuudelit suolalla maustetussa vedessä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti