tiistai 2. syyskuuta 2014

Lihapullat ja muusi, 40 hlö

5 kg lihapullia
1,2 kg muusijauhetta (47 annosta ohjeen mukaan)
4 l maitoa
10 l vettä
500 g voita
(suolaa)

Ketsuppia
Sinappia
Kurkkusalaattia

Kuumenna lihapullat uunissa. Kiehauta muusin vesi (aloita vähintään 1 tunti ennen päivällisaikaa). Lisää kiehuvaan veteen maito ja kiehauta vielä uudelleen. Jos muusijauheessa ei ole suolaa, lisää vesi-maitoon suolaa ennen muusijauhetta. Lisää muuhijauhe pienissä erissä vesi-maiton samalla, kun sekoitat muusia suurella vispilällä (ettei muusijauhe paakkuunnu). Lisää muusiin 500 g voita pienissä paloissa. Maista muusia ja lisää tarvittaessa suolaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti