lenkkimakkaraa 100g/hlö
perunoita 2kpl/hlö
porkkanoita 1kpl/3hlö
sipulia 1kpl/3hlö
tuoreiden kasvisten sijaan voi käyttää valmiiksi kuutioituja pakastekasviksia 200g/hlö
vettä niin että ainekset juuri ja juuri peittyvät
mausteet (esim. suolaa, kokonaisia mustapippureita, laakerinlehtiä, kasvisliemikuutio, kuivattua persiljaa)
Makkarat voi paistaa ensin pannulla kullanruskeiksi, jolloin niihin tulee enemmän makua. Jos keittoannos on suuri, kannattaa paistaminen jättää väliin ja laittaa kaikki ainekset suoraa kattilaan. Keitä keittoa noin 20 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.
perunoita 2kpl/hlö
porkkanoita 1kpl/3hlö
sipulia 1kpl/3hlö
tuoreiden kasvisten sijaan voi käyttää valmiiksi kuutioituja pakastekasviksia 200g/hlö
vettä niin että ainekset juuri ja juuri peittyvät
mausteet (esim. suolaa, kokonaisia mustapippureita, laakerinlehtiä, kasvisliemikuutio, kuivattua persiljaa)
Makkarat voi paistaa ensin pannulla kullanruskeiksi, jolloin niihin tulee enemmän makua. Jos keittoannos on suuri, kannattaa paistaminen jättää väliin ja laittaa kaikki ainekset suoraa kattilaan. Keitä keittoa noin 20 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti