keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Kalakeitto, 5-6 hlö

1 kg perunoita
1 iso sipuli
1 l vettä
800 g kalaa (esim. lohta tai pakasteseitiä)
2 1/2 dl maitoa
30-50 g voita tai margariinia
n. 1 tl suolaa
tilliä ja/tai ruohosipulia
1 laakerinlehti

Kiehauta vesi kattilassa. Kuori ja kuutioi perunat ja silppua sipuli. Lisää ne kiehuvaan veteen yhdessä laakerinlehden kanssa. Kun perunat alkavat tuntua lähes kypsiltä, lisää joukkoon kuutioiksi leikatut kalat. Anna kiehua muutaman minuutin ajan. Lisää joukkoon maito, margariini ja suola ja kiehauta keitto vielä kerran.

Ripottele pinnalle silputtu tilli ja ruohosipuli. Tarjoa ruisleivän tai näkkileivän kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti