keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Broileripastasalaatti, 20 hlö

2 kg broilerisuikale (hunajamarinoitu tai maustamaton)
700 g ananas (700 g pelkkää ananasta ilman mehua)
3 kpl paprika
3 kpl hapan omena (esim. Granny Smith)
1 kpl kurkku
1,5 kg pasta
öljyä
suolaa

Kastike: 
4 x 200 g kermaviili
400 g majoneesi
3 rkl sinappi (esim. Auransinappi)
2 tl suola
2 tl mustapippuri

Lisäksi:
7 kpl patonki (esim. pakaste yrttivoipatonki)

Keitä pasta ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Jäähdytä pasta kylmäksi pitämällä sitä siivilässä juoksevan kylmän veden alla. Kaada kylmät valutetut pastat suureen kattilaan tai astiaan. Paista broilerisuikaleet kypsiksi pannulla tilkassa öljyä ja jäähdytä myös ne (esim. ulkona). Pilko ananakset, paprika, omenat ja kurkku pieniksi kuutioiksi. Sekoita jäähtynyt pasta, jäähtyneet broilerisuikaleet ja muut salaattiainekset isossa kattilassa/astiassa. Sekoita kastikkeen ainekset erillisessä kulhossa. Maista kastiketta ja mausta tarvittaessa lisää. Sekoita lopuksi valmis kastike muun salaatin joukkoon. Tarjoile pastasalaattia yrttivoipatonkien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti