3 kpl kananmuna
3 rkl fariinisokeria
5 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
0,5 tl suolaa
2-3 dl maitoa
2 dl kermaviiliä
0,5 dl öljyä
3 rkl fariinisokeria
5 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
0,5 tl suolaa
2-3 dl maitoa
2 dl kermaviiliä
0,5 dl öljyä
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kaikki
kuivat aineet keskenään, lisää vaahton vuorotellen jauhoseosta ja nestettä
(maito, kermaviili ja öljy). Paista pannukakut miedolla lämmöllä öljyssä.
Pannukakut palavat helposti pinnalta, mutta jäävät sisältä raaoiksi, siksi
mieto lämpötila on tärkeä! Pannukakuista pitäisi tulla n. 1cm paksuisia.
Tarjoa pannukakkujen kanssa kermavaahtoa, siirappia ja hilloa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti