maanantai 29. lokakuuta 2012

Amerikkalaiset pannukakut, 10 kpl

3 kpl kananmuna
3 rkl fariinisokeria
5 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
0,5 tl suolaa
2-3 dl maitoa
2 dl kermaviiliä
0,5 dl öljyä


Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään, lisää vaahton vuorotellen jauhoseosta ja nestettä (maito, kermaviili ja öljy). Paista pannukakut miedolla lämmöllä öljyssä. Pannukakut palavat helposti pinnalta, mutta jäävät sisältä raaoiksi, siksi mieto lämpötila on tärkeä! Pannukakuista pitäisi tulla n. 1cm paksuisia.

Tarjoa pannukakkujen kanssa kermavaahtoa, siirappia ja hilloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti